ASIA MASSAGE - Thai masszázs-Olajos masszazs - Láb masszázs - Fej masszazs - ASIA MASSAGE
Ázsiai masszázs eredeti környezetben
   Masszázs általános: Ázsiai masszázs - Thai masszázs - Olajos masszázs - Talp masszázs      Hőlégfúvó

HŐLÉGFÚVÓ
 
A hőlégfúvó készülékek gyorsan és egyszerűen telepíthető és használható fűtőberendezések. Több fajta fűtőanyaghoz gyártunk és kínálunk hőlégfúvó készüléket.
 
  ELEKTROMOS HŐLÉGFÚVÓ - PB GÁZOS HŐLÉGFÚVÓ -  FÖLDGÁZOS HŐLÉGFÚVÓ - GÁZOLAJOS HŐLÉGFÚVÓ
 
Elektromos hőlégfúvót szinte minden masszázs szalonban lehet használni akár fő akár kiegészítő fűtésként is.
Elektromos hőlégfúvót 230V - 400V-os  kivitelben készülnek. Lehetőség van szoba termosztáttal működtetni az elektromos hőlégfúvóinkat, így folyamatosan tartják a hőmérsékletet a szalonban.
 

PB GÁZOS HŐLÉGFÚVÓ

PB gázos hőlégfúvó kéményes típusát lehet alkalmazni olyan helyek helyiségek fűtésére ahol folyamatos emberi tartózkodás van. Ezeknél a hőlégfúvó típusoknál biztosítani kell az égéstermék kivezetését egy kémény csövön keresztül a szabadba.

Földgázos hőlégfúvó kéményes típusát lehet alkalmazni olyan helyek helyiségek fűtésére ahol folyamatos emberi tartózkodás van. Ezeknél a hőlégfúvó típusoknál biztosítani kell az égéstermék kivezetését egy kémény csövön keresztül a szabadba.
 
Gázolajos hőlégfúvó kéményes típusát lehet alkalmazni olyan helyek helyiségek fűtésére ahol folyamatos emberi tartózkodás van. Ezeknél a hőlégfúvó típusoknál biztosítani kell az égéstermék kivezetését egy kémény csövön keresztül a szabadba.
 


www.hőlégfúvó.com,